Advertentie

Wow! Onder de aardkorst

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Junior Spots 1   Topics 0
Daar is deze serie voor bedoeld - voor dieren, planten en verschijnselen die zo bijzonder zijn, dat je er helemaal stil van wordt en nog maar één woord kunt zeggen: WOW!
In dit derde boek in de wow-reeks reis je mee naar de mysterieuze kern van onze planeet. Voor ontdekkingsreizigers vanaf 5 jaar.
Vanuit de ruimte ziet de aarde eruit als een prachtige, gekleurde bal. Je herkent meteen de witte wolken, blauwe oceanen, en groene, grijze en bruine stukken land. Maar vanbinnen ziet de aarde er heel anders uit. Ben je ook benieuwd wat er zich onder je voeten bevindt? Is het warm binnen in de aarde? Leven er dieren? Ga mee op reis en ontdek alles over grotten, geisers, vulkanen en andere magische verschijnselen onder de aardkorst.
Genre
Junior
Aantal pagina’s
64
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044835731
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Jeugdliteratuur Café / Lees je wijs! Onder de aardkorst
21 mei 2019
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Van glimwormen tot geisers, tip voor informatieve lezers!

door: rbbrleest 1 like
Wist je dat nog nooit iemand in het diepst van de aarde is geweest? We weten meer over de planeten Jupiter en Mars dan de kern van onze Aarde! De planeet waarop we leven is bijzonder. De dunne aardkorst maakt al miljoenen jaren leven mogelijk op de aarde: daarom vinden archeologen kilometers diep...

Wow, zit dat allemaal onder de aardkorst?

door: Sanne de Graaf 1 like
Van wat zich boven de aardkorst bevindt zien en weten we misschien al veel, maar hoeveel weet je over wat zich onder de aardkorst bevindt? Wist je dat de aardkorst in verhouding nog dunner is dan een appelschil? En dat het in de kern net zo warm is als op de zon? Weet je hoe diep de kern zich...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook