Advertentie

Yoga

0

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Dit handboek voor lichter leven laat zien hoe yoga rust, harmonie en verbondenheid in je leven brengt. Met houdingen, maar ook met meditatie, ademhalingsoefeningen en een inspirerende filosofie. Duizenden jaren geleden ontstaan in India, en tot op de dag van vandaag springlevend.
Dit boek laat de kracht van yoga zien, in woord en beeld. Zowel voor beginners die hun eerste stappen op het yogapad zetten als voor gevorderden.
'Het Happinez Yogaboek hebben we in één ruk uitgelezen. Het geeft op duidelijke en inspirerende manier antwoord op de meest uiteenlopende vragen over yoga, zowel praktische als filosofische. Voor beginners een absolute aanrader, en voor geoefende yogi's een verrassende opfrisser. Dit boek maakt je gegarandeerd lichter.' - Derk Sauer & Ellen Verbeek (uitgever en hoofdredacteur Yoga Journal, Moskou
'Helder geschreven, prachtig vormgegeven: een mooi naslagwerk over de yogafilosofie.' - Heleen Peverelli (hoofdredacteur Yoga Magazine
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Oosterse oefeningen (yoga, tai-chi e.d.)
Uitgeverij
Happinez
Eerste editie
05 april 2012
Laatste editie
01 oktober 2014
ISBN
9789029579247 , 9789400505537


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Yoga

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.