Advertentie
Your Roadtrip (docentenhandleiding)

Your roadtrip

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Docentenhandleiding

Je gelooft dat in alle jongeren kracht, passie en talent schuilt en dat dit eruit gaat komen. Je kunt je oordeel uitstellen. Je stelt graag vragen en studenten/leerlingen hoeven de antwoorden niet altijd met jou of met elkaar te delen. Je wilt inspireren om mogelijkheden te zien en je durft je kwetsbaarheid op te stellen. Is deze pedagogische houding voor jou als docent of begeleider herkenbaar? Dan is de lesmodule Your Roadtrip jouw vak.

Deze docentenhandleiding biedt jou handvatten om aan de slag te gaan met Your Roadtrip. Met handige lesoverzichten, werkvormen, achtergrondinformatie en tips uit ervaringen van docent en ontwikkelaar Anoushka van Bemmel.

Your Roadtrip is een lesmodule voor alle jongeren van 15 - 25 jaar op ieder niveau. Je biedt jouw leerlingen/studenten met oefeningen uit de positieve psychologie en actieve werkvormen tools for life zodat ze zelfbewuster worden en hun persoonlijke kracht gaan ontdekken.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
137
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
22 januari 2020
ISBN
9789402199642
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic