Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Zelensky
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 4 2 0 1 0

Zelensky

8

Gelezen 8 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
In ‘Zelensky, de biografie’ laat Serhi Roedenko zien hoe Zelenskiy– in weerwil van alle tegenslagen – langzaam maar zeker Oekraïne vooruit probeert te helpen, tot hij door de omstandigheden wordt gedwongen het spel te verleggen naar een ander doel: het voortbestaan van zijn land.
Sinds de inval van het Russische leger in Oekraïne op 24 februari 2022 is de charismatische Oekraïense president Volodomir Zelenski niet weg te denken van de voorpagina’s en beeldschermen. Met zijn vastberaden houding weet hij volk en strijdkrachten te verenigen en motiveren. Zijn nietsontziende videotoespraken tegen staatshoofden en parlementen imponeren de wereld.
Wie is deze man, die voorheen werkzaam was als komiek en televisieproducent? De Oekraïense journalist Serhi Roedenko portretteert Zelensky als een talentvol persoon, die ondanks zijn onmiskenbare showkwaliteiten altijd vol ernst zijn pad heeft gekozen. Op Oudjaarsavond 2018 stelt Zelenski zich kandidaat voor het presidentschap en wint na een bewogen campagne.
+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
17 mei 2022
Laatste editie
17 mei 2022
ISBN
9789045047218 , 9789045047225


Boekinformatie wijzigenReacties op: Zelensky

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.