Advertentie
Ziekte als geneesmiddel

Ziekte als geneesmiddel

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Elly Clabbers voegt met haar debuut 'Ziekte als geneesmiddel - Heling volgens een Cursus in wonderen' een prachtig boek toe aan de lijn rondom 'Een cursus in wonderen' van Uitgeverij AnkhHermes. De diagnose kanker leidde bij Elly Clabbers tot serieuze bestudering van 'Een cursus in wonderen'. In de Cursus staat: 'Er is geen lichaam'. Maar hoe kan iets dat niet bestaat dan ziek zijn? De bewering van de Cursus dat ziekte een projectie van schuld en boete is op het lichaam riep weerstand op. Ze worstelde zich hier door heen en ontdekte wat de Cursus werkelijk met deze uitspraak bedoelt. Zo werd haar ziekte het middel dat haar werkelijk genas. Dit boek kan een inspiratiebron zijn voor mensen met kanker of een andere levensbedreigende ziekte.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
Laatste editie
05 december 2017
ISBN
9789020214178 , 9789020214185
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Verduidelijkende toepassing van 'een cursus in wonderen'

door: Angela Thissen - van Heeswijk 1 like
Mijn 12e boek wat ik las over 'een cursus in wonderen' (ECIW). De cursus zelf ligt nog op de vensterbank ;-). Lees hier mijn volledige werkdocument met aantekeningen van alle 12 boeken:...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook