1 Zij die hoort
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 112 4 68 3 35 2 1 1 0

Zij die hoort

216

Gelezen 243 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 197 Favoriet 52 Recensies 36
Fantasy & SF Artikelen 5 Spots 20   Topics 0

Bloed tegen de autoruit... De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägnnymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doen.

Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

De Haagse schrijfster Patty van Delft debuteert met Zij Die Hoort, het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma. In Zij Die Hoort spelen verdriet en verlies, maar vooral ook vriendschap en heldhaftigheid een grote rol. Ver van de haar bekende wereld ontdekt de zestienjarige Jill wie ze werkelijk is.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Drägan Duma (1)
Aantal pagina’s
415
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
Eerste editie
15 april 2014
Laatste editie
12 november 2014
ISBN
9789491300240 , 9789491300349 , 9789491300806
Boekinformatie wijzigen


Recensies (36)

Keuze van de redactie

Verlies jezelf in een wereld met magie, helden en draken

door: Diana Mom 2 likes

‘Just because something exists in your fantasy and dreams, doesn’t mean it isn’t real!’ Die zin vind je wanneer je informatie over Patty van Delft zoekt. De 34-jarige schrijfster heeft haar fulltime baan als docent opgezegd om te gaan schrijven. Niks is mooier, zegt zij, dan even te ontsnappen aan...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zij die hoort

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken