Puur Wit
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 24 4 21 3 9 2 0 1 0

Puur wit

54

Gelezen 55 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 94 Favoriet 7 Recensies 19
Fantasy & SF Lijsten 1   Topics 0

Elk verhaal heeft twee kanten… Sinds de Laatste Oorlog regeert het Regime over het welvarende Hoogland van Terras Altas. Een goede taakverdeling zorgt er voor vrede. Wetsovertreders worden zwaar gestraft en de grootste misdadigers wacht verbanning naar het woeste Laagland. De Hooglandse Lily bezit de vaardigheid om energie te manipuleren. Met haar rang van edele gaat zij een rooskleurige toekomst tegemoet. Vol verwachting kijkt ze uit naar de dag dat ze met Espen, erfgenaam van het machtigste Huis onder het Regime, zal trouwen. Tijdens haar reis over het Laagland, op weg naar haar verloofde, stort haar luchtschip neer. Lily belandt op een plek waar nachtmerries haar ook overdag teisteren. Een groep Laaglanders onder leiding van River, een sinistere jongen met een vreemde kracht, neemt haar gevangen en wil haar als ruilmiddel gebruiken. Zal het Regime aan hun eisen tegemoetkomen om Lily haar vrijheid terug te geven? En is ze tot die tijd in staat te overleven tussen haar ontvoerders? Terras Altas – Puur Wit is een fantasyverhaal over geheimen, onderdrukking, tweestrijd en een gevecht om vrijheid, waarin niets zo eenvoudig is als het lijkt… Van Patty van Delft, de schrijfster van de meeslepende Drägan Duma serie.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Terras Altas (1)
Aantal pagina’s
394
Uitgeverij
Celtica Publishing
Eerste editie
01 september 2020
Laatste editie
01 september 2020
ISBN
9789493158238 , 9789493158276


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door EvE.
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (19)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Magie en steampunk zijn samengekneed tot een aantrekkelijk geheel

door: Marvin O. 1 like

Lily is een zeventienjarige Magyr in opleiding. Zodra ze achttien is, zal ze trouwen met Espen en daarom reist ze alvast per luchtschip van de Westkust, waar zij woont, naar de Oostkust, waar Espen woont. Tussen deze beide kusten van het Hoogland ligt het Laagland, dat bevolkt wordt door verbannen...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Puur wit

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.