STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 53 4 59 3 28 2 2 1 1

Zoektocht terug

143

Gelezen 147 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 119 Favoriet 4 Recensies 21
Literatuur & Romans Lijsten 5 Spots 18   Topics 0
"Ze hield haar adem in. Dit kon niet waar zijn. Toch... die stem... Het was alsof ze teruggezogen werd in de tijd."

Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit wordt haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan - filmster en befaamd charmeur -, die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet.
Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?

Over de auteur:
Marina Folkers woont in Barneveld. Haar hart ligt bij het schrijven van romans. Ook heeft ze een tijdje geschreven voor En Route, een blad voor Frankrijkliefhebbers. Ze laat zich graag inspireren door mooie muziek en is verliefd op Londen, waar ook haar debuutroman Faye en Sean, a love story zich afspeelt.
De pers over Faye en Sean, a love story: "Een heerlijk liefdesverhaal dat een hoge plek in de top der feelgoodboeken verdient." (Diana van Eynde voor Hebban.nl)
+


Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Ellessy, Uitgeverij
Eerste editie
25 maart 2017
Laatste editie
01 mei 2017
ISBN
9789086603367 , 9789020537581 , 9789020537574


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marina Folkers
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (21)

Keuze van de redactie
Eline Huls Hebban Recensent

Warme roman over de zoektocht naar geluk

door: Eline Huls 1 reactie 1 like

Marina Folkers woont in Nederland, maar heeft een voorliefde voor Londen. Dit was al te merken tijdens het lezen van haar debuutroman Faye en Sean, a love story, die zich afspeelt in de Engelse hoofdstad . Voor haar nieuwe roman Zoektocht terug keert Folkers weer terug naar Londen, met andere...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zoektocht terug

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken