Advertentie

Zomer in het kunstcafé

149

Rank 3763 Gelezen 159 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 141 Favoriet 7 Recensies 14
Feelgood Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 7   Topics 0

Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid... Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen? Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje. Maar gaandeweg krijgt ze het motorrijden onder de knie en wordt ze weer de uitbundige jonge vrouw die ze ooit was. Een spannende zomer met nieuwe vriendschappen volgt. Ook beseft Lucy dat Ash niet de man is die hij op het eerste gezicht lijkt. Ze ontmoet zijn zevenjarige dochter Daisy en moet haar mening over Ash bijstellen. Maar kan Lucy echt nieuw geluk vinden als een wraakzuchtig familielid haar het liefste zou zien falen?

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Choc Lit NL
Eerste editie
14 juni 2019
Laatste editie
17 juni 2019
ISBN
9789492585349 , 9789463982405
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (14)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

You go, girl!

door: Helma Koot

Vanaf de eerste bladzijde sluit je hoofdpersoon Lucy Daumier uit Zomer in het kunstcafé, de debuutroman van Sue McDonagh, in je hart. Ze wint een grote, paarse motor en als ze helemaal enthousiast thuis komt reageert haar man Gerry dat ze hem beter kan verkopen omdat ze het geld beter voor andere...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zomer in het kunstcafé

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.