Cupido biebpub Zomerdroom
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 1 3 7 2 2 1 0

Zomerdroom

12

Gelezen 18 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood Artikelen 2   Topics 0

Als Sofie Kostadinos in verband met een familiekwestie halsoverkop naar Griekenland moet vertrekken, gaat hartsvriendin Marleen spontaan met haar mee. Het is immers maar voor een paar dagen? Al gauw blijkt dat de familiekwestie heel wat ingewikkelder in elkaar zit dan de beide vrouwen hadden verwacht. Voor ze het in de gaten hebben, zijn ze tot over hun oren betrokken bij een geheimzinnige moord in een romantisch Grieks bergdorpje. Als ook de liefde nog om de hoek komt kijken, verandert hun leven al snel in een adembenemende, zinderende zomerdroom. Een spannende liefdesroman tegen het droomdecor van het prachtige Griekenland van geliefd auteur Wilma Hollander.

+


Genre
Feelgood , Romantiek
Uitgeverij
Onbekend
Eerste editie
09 november 2010
Laatste editie
22 oktober 2013
ISBN
9789490763657


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Spanning en romantiek onder de Griekse zomerzon

door: Simone Foekens 2 reacties 1 like

Wilma Hollander woont in Griekenland en houdt zich daar zowel bezig met het schrijven van romans als het vertalen en redigeren van manuscripten. Niet vreemd dus dat Zomerdroom zich in dit prachtige land afspeelt. Marleen, de ik-figuur in het verhaal, is op bezoek bij haar vriendin Sofie, als Sofie...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zomerdroom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken