Advertentie

Zomerliefdes - Brazilië

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Vurige kussen van gepassioneerde mannen die je de adem benemen…
 
In Braziliaanse minnaar heeft Cruz Delgado, die van een Braziliaans straatjochie is uitgegroeid tot een diamantentycoon, nog één deukje in zijn trots: Sabrina, de vrouw die het ooit waagde hem te verlaten. Wanneer Sabrina haar familielandhuis dreigt te verliezen, biedt hij aan haar te helpen… als ze zijn minnares wordt!
 
In Verstrikt in verlangen leidt miljardair Rafael Cordeiro, die zijn buik vol heeft van alle golddiggers, een teruggetrokken bestaan op zijn fazenda in Brazilië. Als de beeldschone Sophie hem om een lening komt vragen, wijst hij haar dan ook resoluut af. Gelukkig is hij bestand tegen haar charmes. Tot ze hem kust…
 
In Onvermoede ontdekking ontvangt bankier Anton Scott-Leigh een brief met schokkende inhoud. Niet alleen staat erin staat wie zijn echte vader is, ook bevat hij een bijna onuitvoerbare opdracht: hij moet Christina Marques, de vrouw die hem ooit een dolk in het hart stak, opzoeken in Rio de Janeiro en met haar trouwen!
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
24 augustus 2021
Laatste editie
24 augustus 2021
ISBN
9789402553222


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Zomerliefdes - Brazilië

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken