Advertentie

Zomerliefdes - Frankrijk

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Zinderende zomerkussen in het land van l’amour
In Liefde op hoog niveau erft Kate een vakantiehuisje in Frankrijk. Alleen is de grond waar het op staat eigendom van Guy de Villeneuve, de knappe graaf op wie ze als tiener smoorverliefd was. Dan ontdekt ze dat Guy heel andere plannen met het huisje heeft – én dat hij haar hart nog altijd sneller doet kloppen!
In Roekeloos geflirt gaat Sandi niet in op de avances van de aantrekkelijke Jacques Challier, vooral omdat zijn familie haar zwangere zusje schandalig heeft behandeld. Als haar zusje besluit de ruzie bij te leggen, gaat Sandi mee. Maar daar, op het zonovergoten landgoed van de Challiers, wordt het steeds moeilijker Jacques te weerstaan…
In Sensuele kussen weet Emily nog steeds niet wat ze moet denken van Jean-Luc Vallion, haar echtgenoot. Een jaar geleden verliet ze hun château, nadat hij haar hart had gebroken. Tot haar ergernis verlangt ze nog steeds naar hem, en nu staat hij plots voor haar neus! Verlangt hij ook naar haar, of komt hij zijn zoontje opeisen?
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
366
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
25 augustus 2020
Laatste editie
25 augustus 2020
ISBN
9789402547573


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Zomerliefdes - Frankrijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.