Zonder schuld
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 17 4 48 3 47 2 13 1 2

Zonder schuld

127

Gelezen 137 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 237 Favoriet 7 Recensies 26
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 2   Topics 0   Leesclub

Zonder schuld van Dana Smit is het eerste deel uit de Hazel Kramer-reeks. Profiler Hazel Kramer wordt op een ochtend gebeld door Adam Palmer – inspecteur bij de Londense politie –, die haar hulp vraagt bij een uitzonderlijke moordzaak. Het slachtoffer en de plaats delict zijn bedekt met afval en alle sporen van de dader zijn gewist. Het doet Hazel denken aan een zaak uit het verleden en ze neemt contact op met Julius Bell – een meedogenloze advocaat. Hij stemt toe te helpen, maar onder één voorwaarde: hij wil bij de zaak betrokken blijven.

De tijd dringt, er worden meer moorden gepleegd en de leugens stapelen zich op. Julius, Adam en Hazel gaan op zoek naar de dader, maar langzaam komt Hazel erachter dat niemand de volledige waarheid spreekt, ook Julius en Adam niet. Ze staat er alleen voor. Als ze vervolgens ook twee dagen uit haar eigen geheugen kwijtraakt slaat de twijfel toe, kan ze zichzelf niet eens meer vertrouwen? Ze moet alles op alles zetten om de zaak op te lossen en haar reputatie te redden; lukt het haar de moordenaar te vinden, en ten koste van wie?

Zonder schuld van Dana Smit is een ontdekkingstocht door de menselijke geest, van goed tot kwaad, langs de soms dunne lijn die de twee scheidt. Waar ligt jouw grens als je tot het uiterste wordt gedreven?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Hazel Kramer (1)
Aantal pagina’s
344
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
03 mei 2022
Laatste editie
05 mei 2022
ISBN
9789026357114 , 9789026357121 , 9789026361418


Boekinformatie wijzigen


Recensies (26)

Keuze van de redactie
Katy Hebban Recensent

Personages met geheimen

door: Katy 1 like ebook

De Londense profiler Hazel Kramer zoekt toenadering tot advocaat Julius Bell in verband met een zaak waaraan ze samen met inspecteur Adam Palmer werkt. Ze ziet een aantal gelijkenissen met een misdaad waarvoor een jongeman eerder voor de rechter moest verschijnen. In beide gevallen werd het...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zonder schuld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken