Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zonsondergang

Wanneer Sabrina in een ziekenhuis wakker wordt, heeft ze geen idee hoe ze daar terecht is gekomen of wat er met haar is gebeurd. Aan haar bed zit een man die ze niet herkent. Hij slaapt, zijn hoofd rust op zijn armen op het bed. Omdat ze het niet kan laten om hem aan te raken, streelt ze zijn donkerbruine haren. Hij schrikt wakker en haalt meteen een arts.
Het blijkt dat ze een auto-ongeluk heeft gehad en dat ze door de impact van het ongeluk aan geheugenverlies lijdt. De man aan haar bed is Alexander, haar man. Door wat Alexander haar vertelt en door de verhalen van Sabrina’s moeder, haar schoonouders en schoonzus, beleeft ze hun liefdesgeschiedenis helemaal opnieuw. Toch blijft haar man afstand houden, maar waarom? Zal ze haar geheugen en daarmee de waarheid terugkrijgen?
Toon details

Recensies (17)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Zonsondergang het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Zonsondergang

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.