Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ross-Hartman-Zwarte-weduwe-3
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 31 4 52 3 33 2 4 1 2
VN:
Volkskrant:

Zwarte weduwe

122

Gelezen 137 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 154 Favoriet 5 Recensies 29
Thrillers & Spanning Artikelen 11 Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 3   Topics 0   Leesclub

Sir Charles Cavendish, hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, ontvangt een wanhopig voicemailbericht. Een oude vriend zegt te weten wie de daders zijn van een serie bloedige aanslagen in Nederland, Duitsland en Italië. Als Charles terugbelt is het te laat, de man is van het dak van zijn villa gesprongen. Dan volgt er een nieuwe aanslag, waarbij een bevriende Mossad-agente betrokken blijkt te zijn, en de contouren van een gruwelijk complot worden langzaam zichtbaar.

Charles besluit zijn Special Force-team op te roepen. In een race tegen de klok proberen Adam Kaplan en Carrie Montevagio nieuwe aanslagen te voorkomen. Wanneer ze de schuldigen in het vizier krijgen neemt Carrie een levensgevaarlijk besluit en zal Adam alles op alles moeten zetten om zijn partner niet te verliezen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
02 juni 2016
Laatste editie
01 juni 2016
ISBN
9789023498971 , 9789023499978


Boekinformatie wijzigen


Recensies (29)

Keuze van de redactie
Soraya Vink Auteur

Psychologisch machtsspel

door: Soraya Vink 3 reacties 1 like

Sir Charles Cavendish ontvangt een wanhopig voicemailbericht van zijn collega en goede vriend Guiseppe Cassini, maar beseft algauw dat het te laat is. De bekentenis in het voicemailbericht is veelzeggend: Cassini weet wie de daders zijn van een serie aanslagen in Europa waardoor vele slachtoffers...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zwarte weduwe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken