Advertentie

De 500

48

Gelezen 34 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 34
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Mike Ford is een student met torenhoge schulden, wiens problemen in een klap opgelost lijken te zijn als hij van Harvard wordt geplukt om aan de slag te gaan bij de Davies Group, een invloedrijk en prestigieus consultancy-bureau. De specialiteit van dit bureau is het beïnvloeden van de vijfhonderd machtigste mensen in Washington.
Henry Davies, naar wie de firma is vernoemd, kent iedereen die ertoe doet, en belangrijker nog: hij kent hun diepste, duisterste geheimen. Nu is hij op zoek naar een protegé om hem te helpen bij zijn grootste en gevaarlijkste deal ? en Mike lijkt hiervoor de aangewezen persoon.

Algauw raakt Mike hopeloos verstrikt in een web van macht en corruptie waaruit geen ontsnapping mogelijk lijkt. Een pact met de duivel verbreek je immers niet zomaar...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
The Five Hundred
Serie
Mike Ford (1)
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Eerste editie
23 mei 2012
ISBN
9789000305858 , 9789000305865 , 9789402302561
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (34)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Hebban Recensent

Een juweel van een politieke thriller

door: Kees de Bree 1 like

Onder het overweldigende aantal nieuwe thrillers dat jaarlijks in Nederland verschijnt, is niet meer dan een handvol politieke thrillers. Elke nieuwkomer met kwaliteit wordt dan ook met open armen ontvangen. Matthew Quirk is zo'’n nieuwkomer. Zijn debuutroman De 500 maakte in Amerika zo'’n grote...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De 500

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken