Afvoer

18

Spots 1

Moe en teleurgesteld in het leven probeert Janne zich te ontspannen in bad. Eenenveertig jaar. Wonend in een klein flatje. Verlaten door haar vriend. De klootzak. Haar benen zijn slap, er zit te veel grijs in haar haren. Om over de rimpels in haar gezicht nog maar te zwijgen. Te oud om nog kinderen te kunnen krijgen. Wat zou het fijn zijn om de klok terug te kunnen draaien. Om het leven een andere wending te laten nemen. Soms, heel soms, komen wensen uit. Zie je dat doucheputje, waardoor het water de afvoer in kolkt? Concentreer je op de beweging van het water. Geef jezelf over en laat je meevoeren naar de badkamers uit jouw verleden. Maar pas wel op wat je doet. Je keuzes kunnen verstrekkende gevolgen hebben.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Korte verhalen
Laatste editie
14 december 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9781311196866


Door lezers

De kleine wereld van Wendy / Juni in mijn boekenwereldje......
30 juni 2018 22 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €0,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Wat als je de tijd kon terugdraaien?

door: Wendy 2 likes
Edward Hendriks heeft hier een kort verhaal geschreven dat je na het lezen even moet laten bezinken. En dan moet ik zeggen hoedje af voor deze auteur. *Jane Diks 41 jaar zit in haar bad, geen man, geen kinderen, geen geld, misnoegd in het leven en de liefde. Jarenlang aan het lijntje gehouden...
ebook

Kort maar krachtig

door: Danielle Henssen 1 like
Hoe heerlijk zou het kunnen zijn om de tijd terug te zetten...back to the past...maar niets is zoals het lijkt .

Kort verhaal.

door: Lilian Brugel 1 like
Kort verhaal, waar eigenlijk meer in zit! Als kind had ik dezelfde gedachte:"Wat als ik met het badwaterin het putje verdwijn?" Leuke gedachtegang en aangenaam om te lezen. Ik was ook erg benieuwd hoe het af zou lopen. Er is voor dit verhaal zeker ruimte om verder uit te werken naar een boek!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic