Al dat andere

8

Artikelen 1

Beste Catalaanse roman van het jaar - El Periódico

Anna is grafisch ontwerpster, eind dertig en woont samen in Barcelona met haar vriend Nel. Alles loopt volgens plan tot plots de economische crisis ook haar leven kruist en alle zekerheden beginnen te wankelen. Nel verliest zijn baan, de rekeningen stapelen zich op en zijn zus komt bij hen inwonen om de huur te betalen. Opeens werkt Anna's interne kompas niet meer. Ze zoekt haar toevlucht in een affaire met een veel jongere man en verliest de grip op haar leven. Maar nu niets meer is zoals het was, kan het plots ook anders. Al dat andere, de dromen en spoken uit haar verleden, de andere Anna die haar maakt tot wie ze echt is, komt langzamerhand bovendrijven.

Al dat andere is een smeulend portret van de best opgeleide generatie ooit die ontdekt dat the sky the limit niet is. Een verhaal over smachten naar opnieuw beginnen, in het leven en in de liefde.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
14 april 2015
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056725242 , 9789044973389


Artikelen over Al dat andere

  Meer artikelen

Hebban recensie

Ieder huisje zijn kruisje en elk tekstbericht zijn gezicht

door Wout ten Have op 10-06-2015

Marta Rojals is één van de meest gevierde schrijfsters van de huidige Catalaanse literatuur. Haar roman L’Altra is zelfs door El Periódico bestempeld als de ‘beste Catalaanse roman van het jaar’. Verder is er eigenlijk weinig bekend over Marta Rojals, wat een bewuste keuze blijkt te zijn. De schrijfster wil namelijk graag dat het boek een eigen tocht maakt als boek en niet als een aanhangsel van...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic