Als het waar is

10

Lijsten 1 Spots 2

Ik staarde naar mijn telefoon. – Kom in beweging, dacht ik. Beweeg. – Jarenlang wilde ik er niet eens over nadenken. Maar nu wil ik het geloven.

Overal waar Kaylee komt, gebeuren vreemde dingen: de bitch van de klas struikelt, precies wanneer Kaylee dat wenst. Een glas water spat kapot als ze boos is. Toeval? Dan ontdekt Kaylee dat haar biologische moeder, die als tiener het nieuws haalde vanwege haar vermeende telekinetische gaven, tot levenslang is veroordeeld voor moord. Tot op de dag van vandaag ontkent haar moeder alle schuld. Kaylee besluit dat het tijd is om de waarheid te achterhalen – over haar moeder en over zichzelf.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
344
Laatste editie
15 november 2017
Uitgeverij
Leopold
ISBN
9789025873721 , 9789025874186

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50 Bestel het ebook bij Libris voor 14,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 14,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook voor  €14,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederAdvertentie

Hebban recensie

    Joke De Meyer Hebban Recensent

Amuseert, maar overdondert niet

door Joke De Meyer op 22-12-2017

Kaylee leidt ogenschijnlijk een normaal leven, maar niets is minder waar. Steeds weer wordt ze geconfronteerd met haar moeder Crystal, die in de gevangenis zit omwille van de moord op haar jongste zoon, Kaylee’s broer. In een geruchtmakend artikel van die tijd beweert een journalist dat Crystal over telepathische krachten beschikt en de zogezegde moord niet is wat het lijkt.  

Als er plots een...


Lezersrecensies (2)

Spannend en mysterisch

door: M-i-n-c-a 1 like
‘Als het waar is’ is het tweede boek dat bij uitgeverij Young & Awesome is verschenen van Tara Altebrando. Vorig jaar verscheen ‘Verdwenen’ een boek dat ik helaas nog niet gelezen heb. Maar na het lezen van ‘Als het waar is’ ben ik wel van plan om het andere boek ook te gaan lezen. Dit...

Interessant, maar zwak hoofdpersonage

door: Audrey 1 like
Vorig jaar rond dezelfde tijd las ik Verdwenen, het eerste boek van Altebrando dat verscheen bij Y&A. En ik moet zeggen dat ik toen niet zo’n grote fan was geweest. *dank je wel leesclub. Maar toen mocht ik haar allernieuwste boek lezen en weet je, ik was gewoon ontzettend benieuwd als deze beter...