Als ik de liefde niet heb

10

Artikelen 1

Met minimale middelen weet Eva van Esch de veldslag van de liefde te schilderen. We zijn de willoze prooi van aantrekkingskracht, angsten, driften, manipulaties, bedrog. In die almaar voortdurende strijd is alles geoorloofd, mannen én vrouwen gaan ver buiten hun grenzen. Of het nu de vrouw is die allergisch is voor de taal die de man uitslaat, of de man die de nieuwe vriend van zijn ex bijvalt met haar trefzekere taal raakt Eva van Esch aan de zenuw van onze hunkering. In de 46 korte verhalen van Als ik de liefde niet heb laat ze ons lachen om wat we in de spiegel zien, totdat achter haar onbevangen observaties het slagveld van de liefde opdoemt.

Verschenen in
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Laatste editie
12 juni 2014
Uitgeverij
Atlas Contact
ISBN
9789025440886 , 9789025444044


Artikelen over Als ik de liefde niet heb

  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Scherp

door: Lalagè 1 like
Het eerste verhaal in deze bundel maakt meteen indruk. Een jonge vrouw moet haar geliefde begraven. Bij de uitvaart zijn twee onbekende dames aanwezig die zij meteen classificeert als minnaressen van haar overleden man. De gevoelens van de vrouw worden niet expliciet gemaakt, maar komen toch...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic