Beauty

4

Lijsten 1
Beauty is het eerste boek van succesvol blogger Cynthia Schultz

Ik was zestien toen ik begon met bloggen: MissLipgloss.nl. Ik hield van lipgloss, zo simpel was het. Twee jaar later had ik 5000 bezoekers per dag. Nooit gedacht dat je van bloggen zou kunnen leven, maar ik besloot het te proberen. De bezoekersaantallen schommelen nu tussen de 30.000 en 50.000 per dag. dat zijn heel veel meiden die plezier hebben van mijn beautytips!

Ontzettend jammer is het dat de Dutch Bloggie niet meer wordt uitgereikt. Er zijn zeker bloggers die zon prijs verdienen. Ik ken een meisje uit het oosten van het land dat over make-up blogt en in Amsterdam niet over straat kan omdat ze door haar lezeressen herkend wordt. En die kunnen we nu geen award meer geven. Dat is wel jammer.
- Ernst-Jan Pfauth

Cynthia is VIVA400-winnaar `blogger van het jaar.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
19 april 2013
Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561176
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Interessant

door: manonnus 1 like
Een leuk en interessant boek, vooral voor meiden die net beginnen met make-up of dames die wat tips willen! Het is in de stijl van Cynthia haar blog geschreven een hele fijne en rustige manier. Heerlijk gewoon! Waarom 3*? Omdat ik op sommige punten dingen vaak herhaald vond worden, dit is voor mij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic