Bodar door het land van Franciscus

0

Antoine Bodar laat zich inspireren door paus Franciscus en zoekt sporen van diens 'naamgever': Franciscus van Assisi (1182-1226) in zijn nieuwe boek 'Bodar door het land van Franciscus'. Als lezer reis je mee naar Umbrië, de Italiaanse landstreek waar de heilige Franciscus woonde en werkte. Je krijgt in het boek 'Bodar door het land van Franciscus een spirituele kijk op de historische Franciscus, de plaatsen en het landschap waarmee de zich verbonden voelde. Bovendien legt Bodar de verbinding met de huidige paus. Die gaf met zijn naam duidelijk richting aan zijn functie: solidariteit en bestrijding van armoede. Antoine Bodar is kunsthistoricus en priester en bekend van zijn media-optredens over onder andere de kerkelijke actualiteit.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
14 oktober 2014
Uitgeverij
Have, Ten
ISBN
9789025904098
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Inspiratie.

door: leeswolvin 1 reactie

Het boek is een aanrader voor vakantiegangers in Umbrië. In dit gebied heeft Fransiscus van Assisi geleefd. Tal van plaatsen waar belangrijke dingen in zijn leven gebeurden, zijn nog te bezoeken. Het is dan fijn als je de verhalen over deze heilige kent. Ook voor lezers die zich willen verdiepen in...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic