De brug

13

Spots 1
Dertig jaar lang was boekhandel De Brug het hart van het stadje Franklin, maar op een dag vernietigde een overstroming bijna elk boek in de winkel. De eigenaren zijn ontroostbaar nu de bank niet langer garant wil staan.
Ryan Kelly bracht vele uren in De Brug door met zijn vroegere vriendin Molly. Nog steeds hoort hij af en toe haar stem die zegt dat hij zijn dromen moet volgen. Hij heeft het geprobeerd, maar na een mislukte carrière realiseert hij zich dat Molly zijn enige echte droom was.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Susanne Castermans-Nelleke
Laatste editie
28 oktober 2013
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029721684 , 9789029721691


Door lezers

Er was eens... / Creatief met Categorieën week 19 en 20
23 mei 2018 24 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (4)

super mooie roman over mijn droom, een bijzondere boekenwinkel

door: Diane Kooistra 1 like
een heerlijke feelgood roman van een van mijn favoriete schrijfsters. Een boekenwinkel waar je plek en ruimte hebt om te lezen en waar klanten meer zijn dan mensen die een boek kopen. Daar is lezen voor bedoeld, kompleet ontspannen genieten van mooie verhalen.

De brug

1 like
Prachtige liefdesgeschiedenis met op de achtergrond de boekenwinkel De Brug. Als boekenliefhebber mag je dit verhaal niet missen. Het geeft precies weer hoe wij lezers over boeken denken en hoe we ervan kunnen genieten. Door boeken gaat er voor vele mensen een nieuwe wereld open.

Recensie De brug

door: Mieke Piersma 1 like
Als boekenliefhebber heb ik met plezier dit boek 'De Brug' gelezen. Het achtergrondverhaal gaat over een boekenwinkel en hoe het echtpaar deze zaak runde en mensen die problemen hadden met raad en daad bijstonden. Als het slecht gaat met de boekwinkel en een faillissement boven hun hoofd hing,...

Recensie De brug

door: Natasja Toorn 1 like
Van dit boek krijg je nou gewoon vleugels,wat een kippenvel momenten heb ik gehad zeker de laatste helft van het boek. De boekenwinkel,wat is er nou lekkerder dan een boek te lezen over een boekenwinkel. Met liefde geschreven met een lach en een traan.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic