De hippe vegetariër

2

Artikelen 1 Lijsten 1
Hallo levensgenieter!
Ben je dol op eten? Hou je van een mooi glas wijn? Voel je je graag fit en energiek? Ik óók! Ik ben een smulpaap eerste klas, en heb geleerd om gezond en gebalanceerd door het leven te gaan met groente, fruit, peulvruchten, granen en noten als basis. Met De Hippe Vegetariër geef ik je oneindig veel inspiratie om gezond bourgondisch te genieten - zowel thuis als uit. Wie je ook bent en wat voor leefstijl je ook hebt, je vindt een recept dat bij je past met oneindig veel variaties. Daarnaast laat ik je zien dat vegetarisch eten op niveau ook buiten de deur mogelijk is met mijn hippe vegetarische tips door heel Nederland voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner.

Laat je verrassen door De Hippe Vegetariër en ga gezond, bewust en vrolijk door het leven!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
01 april 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037350


Artikelen over De hippe vegetariër

7 x leesvoer van vega schrijvers
05 maart 2018 7 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €22,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Kookboek voor iedereen

door: More Delight 1 like
Ik ben echt gek op koken en nieuwe recepten uitproberen. Daarnaast eten we ook regelmatig vegetarisch dus ik was dan ook erg benieuwd naar het boek van Isabel Boerdam. Toen ik het boek (digitaal) doorbladerde, kwam ik er al snel achter dat dit echt een kookboek voor mij is. Ik ben een lastige eter...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic