De koekjesclub

44

Spots 3
EEn smakelijke roman - met koekjesrecepten!

De twaalf vrouwen van de koekjesclub komen elk jaar samen. Ze nemen allemaal zelfgebakken koekjes mee, maar ook wijn en vrolijkheid – en hun persoonlijke geschiedenis, geheimen en verdriet. Ze praten over zaken die vrouwen overal ter wereld bezighouden: liefde, trouw en overspel, kinderen en kleinkinderen, geldzaken, ziekte en gezondheid, en onvoorwaardelijke vriendschap.

Gastvrouw Marnie heeft dit jaar een hoop zorgen: ze heeft een nieuwe, veel jongere geliefde; haar oudste dochter is na enkele miskramen weer zwanger – zal de baby dit keer wel gezond zijn? En dan is haar jongste, ongetrouwde dochter ook nog zwanger van een rapper met een crimineel verleden.

De koekjesclub is een onweerstaanbare roman om tijdens de koude wintermaanden in weg te duiken of om te lezen tijdens de vakantie. Als je dit boek gelezen hebt, wil je nog maar één ding: je vriendinnen uitnodigen en koekjes bakken!
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Jessica de Heer
Laatste editie
20 oktober 2010
Uitgeverij
Mouria
ISBN
9789045801117 , 9789045816388 , 9789045801520


Door lezers

Feelgood Club / Niet zo voor de hand liggende boekentips
16 januari 2019 15 reacties
Er was eens... / Marieke's leesweken 1 en 2
14 januari 2019 43 reacties
Feelgood Club / Smakelijke titels
19 april 2018 6 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (3)

rommelige keuvelroman

door: Leesdame 1 like
Ik wou iets luchtigs en iets makkelijks voor het slapengaan en koos de roman ‘De koekjesclub’ uit als “bedboek”. Het begon allemaal nog vrij boeiend, maar het werd vervolgens een langdradig en rommelig verhaal. Ik noemde deze roman al eerder een “keuvelroman”. Marnie keuvelt over haar...

Mwah

door: Inggroen 1 like
Niet helemaal mijn boek, hoewel de opzet me wel aansprak. Ieder hoofdstuk begon met een recept en eindigde met een verhaal over een ingrediënt. Er kwamen naar mijn smaak te veel personages in voor die allemaal een verhaal hadden. Hierdoor vond ik het rommelig en gingen de verhalen niet leven.

Recensie De koekjesclub

door: Sabine Mulder 1 like
De koekjesclub gaat over 12 vrouwen die 1x per jaar samen komen om de thuis gebakken koekjes tee verdelen over de 12 vrouwen. De hoofdstukken beginnen met het recept van de vrouw die op dat moment haar verhaal verteld waarom ze voor deze koekjes heeft gekozen en eindigt met een stukje info over 1...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic