De platenzaak

11

Lijsten 2 Spots 2

Het is 1988. Frank is de eigenaar van een platenzaak in Londen. De winkel staat boordevol met vinyl van elk formaat en in ieder genre. Klassiek, jazz, punk – niet op genre gesorteerd, maar op gevoel. Frank weet precies naar welke plaat zijn klanten op zoek zijn, hoewel zijn belangrijkste leveranciers liever zouden zien dat hij cd’s verkoopt.
Dan valt Ilse Brauchmann zijn winkel en zijn leven binnen. Een mysterieuze vrouw in een groene jas, die niets van muziek wil weten, maar toch steeds terugkeert naar de winkel. Een vrouw van wie Frank het liefst zo hard mogelijk wil wegrennen, maar tot wie hij zich ook aangetrokken voelt. Wanneer Ilse net zo plotseling weer verdwijnt als ze verschenen is, dreigt Frank niet alleen haar, maar ook zijn zaak te verliezen…

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
27 maart 2018
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789403107103 , 9789403111704

Discussieer mee in de Hebban Leesclub

Door lezers

Feelgood Club / Meet en greet Rachel Joyce
28 maart 2018 15 reacties
LeTtErVrEtErS / Afvinklijst VII
19 januari 2018 7 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Helena Hebban Recensent

Een langdradig sprookje

door Helena op 10-04-2018

Het nieuwste boek van Rachel Joyce, bekend geworden door haar internationale bestseller De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry, heet De platenzaak. De vertaling is van de hand van Hien Montijn. Op de fraaie omslag zien we een vrouw in een groene jas die een mooi complementair contrast vormt met de rode achtergrond, waarin cirkels verwerkt zijn die doen denken aan een grammofoonplaat.

Het boek...


Lezersrecensies (1)

Stilte en muziek

door: Chris Bieze 2 likes
Een verhaal met veel muziek waar ik zo nu en dan stil van wordt. Je volgt de bewoners en winkeliers van een straat in Engeland, unity street. De straat heeft deze naam niet voor niets want een verhaallijn gaat over het verzet van de bewoners tegen speculanten. De hoofdpersoon is Frank, we krijgen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic