Stalenmadonna
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 3 3 9 2 5 1 0
VN:

De stalen Madonna

17

Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Newsroom 1 Lijsten 1   Topics 0

Iemand in Hollywood is schuldig aan de moord op de vrouw van Leo Berliner. De kans om die moord te onderzoeken komt wanneer een filmverzekering hem vraagt om de moord op een Amerikaanse producent op te helderen. Een routineklus volgens de opdrachtgever: de maffia heeft het gedaan, een snoepreisje naar een Amerikaanse filmset. Leo grijpt de buitenkans met verscheurd enthousiasme aan. Maar Hollywood blijkt een nog grotere slangenkuil dan Leo had verwacht.

Ate de Jong regisseerde en produceerde vele speelfilms waaronder Nederlandse toppers zoals Zomerhitte, Het Bombardement en internationale hits zoals Miami Vice en Simone de Beauvoir's All Men Are Mortal. Hij schreef talloze columns in kranten en tijdschriften en maakte insider radioshows over Hollywood via het politieke programma All Things Considered. Ate de Jong schreef onlangs ook een boek met kinderspelletjes.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire roman, novelle
Thriller
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
21 april 2016
Laatste editie
08 februari 2018
ISBN
9789044347968 , 9789044347975 , 9789044354317
Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Mooi geschreven, maar mist spanning

door: Edwin Lommers

De stalen Madonna begint met de moord op filmproducent Lloyd Bloom. Bloom is bezig met de film Highway to Hell. Hij is één van de zeven namen op een verzekeringspolis. Gebeurt er iets ernstigs met één van hen, dan moet de verzekeraar er financieel zorg voor dragen dat de film alsnog afgerond wordt....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De stalen Madonna

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken