De terugkeer van Layhar

De terugkeer van Layhar

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies 2
Young adult   Topics 0
Wanneer de koning van ?koku tegenover een onbekende vijand komt te staan, start hij een klopjacht op alle elfen in zijn koninkrijk.
De jonge elf Ai heeft zich na een slachtpartij in haar dorp jarenlang in het woud verscholen. Wanneer ze daar ontdekt wordt, wordt ze gedwongen ?koku te ontvluchten, achtervolgd door jagers en de wonden van haar verleden. Wie kan ze vertrouwen? Waar is ze veilig?
Ze is wanhopig op zoek naar een manier om het verleden eindelijk te laten rusten, maar tot overmaat van ramp dreigt de wereld, eeuwen nadat de grote Rassenoorlog in één mysterieuze nacht geëindigd is, opnieuw aan chaos ten onder te gaan. Hoe kan ze zichzelf en de wereld redden?
Genre
Young Adult
Laatste editie
27 november 2018
ISBN
9789463081375
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

De terugkeer van Layhar

door: sven 1 like
De terugkeer van Layhar is het eerste boek van de trilogie Shirareta Sekai. Auteur Kirsten Groot is geboren in Delft in het jaar 1997 als helft van een tweeling. Met een studie van de geschiedenis en literatuur en kunst van Japan had ze de basis gevonden voor de landen in haar boeken. Haar...

Heerlijk debuut

door: Naomive 1 like
Wat heb ik genoten van dit debuut van Kirsten Groot. Als je houdt van Japanse Folklore en Mythes dan is dit boek zeker een aanrader. De karakters in het boek worden goed omschreven en je kon daardoor een goed beeld krijgen van de personages. Met sommige personages kreeg ik een soort van band en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook