De tien schrijvers van Laura Witte

24

Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 2

Na twee grote teleurstellingen keert Ella Milana terug naar haar geboortedorp om er les te geven. Nadat de lokale krant een verhaal van haar heeft gepubliceerd, nodigt de beroemde schrijfster Laura Witte haar uit het tiende lid te worden van haar succesvolle schrijversgroep. Dit geeft Ella nieuwe energie. Als ze ontdekt dat er eerder een tiende lid was van wie niemand kan vertellen hoe hij verdween, heeft ze een missie. De negen schrijvers laten weinig los, maar één onthult haar hun geheime 'waarheidsspel'. Ella daagt hen uit het met haar te spelen. Dat brengt alles in een bloedstollend spannende versnelling, met een weergaloze onthulling.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
20 augustus 2016
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046820858 , 9789046820865


Artikelen over De tien schrijvers van Laura Witte

Hebban Sterrenparade (33)
04 september 2016 3 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Literatuur uit het hoge Noorden / Romanreleases tweede helft 2016
09 oktober 2016 4 reacties
Prowisorio Leest / Wist je dat... (4)
03 juni 2016 28 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Ellen IJzerman (prowisorio) Hebban Recensent

Jääskeläinen is meer dan genoeg

De intrigerende aanbeveling ‘Voor lezers van Donna Tartts De verborgen geschiedenis met een vleugje Twin Peaks’ die op de achterkant van De tien schrijvers van Laura Witte staat, is enigszins begrijpelijk, maar zet je toch op het verkeerde been. Het dorpje Haazenrugge, waar het verhaal van Ella Amanda Milana zich afspeelt, heeft in de verte wel wat van Twin Peaks, maar de overeenkomsten met het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic