Advertentie

De top

25

Gelezen 23 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 1 Recensies 11
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Op 24 maart 2014 is Den Haag gastheer van de grootste wereldtop die ooit in Nederland is gehouden: tijdens de Nuclear Security Summit (NSS) komen 58 wereldleiders samen om nucleair terrorisme te voorkomen. Alle denkbare veiligheidsmaatregelen worden genomen. Myrthe - een werkende Haagse moeder - kent de risico's van binnenuit. In de aanloop naar de top beseft ze dat ze haar roerige verleden niet langer geheim kan houden. Laag voor laag worden haar leugens en verschillende identiteiten ontrafeld met alle gevolgen van dien. En als de ogen van de wereld op de hofstad zijn gericht, ontdekt Myrthe dat niet alleen haar eigen leven wordt bedreigd, maar ook de wereldvrede. En dat zij daarin de onverwachte hoofdrol speelt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Thriller
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
26 februari 2014
Laatste editie
27 februari 2014
ISBN
9789401602051 , 9789401601177


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (11)

Keuze van de redactie
Samantha Stroombergen Auteur

Een interessante thriller

door: Samantha Stroombergen 1 like

Maart 2014. Iedereen heeft het erover: de nucleaire top in Den Haag. En iedereen heeft wel een mening. Is het verstandig dat Nederland deze bijeenkomst organiseert, terwijl er meer dan vijftig wereldleiders bijeenkomen? Er staan dan wel raketten op het strand en er zijn straaljagers in de lucht,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De top

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken