De verdwenen bruid

,

25

Spots 1

Palm Beach, Florida. Amanda Pierce staat op het punt haar grote liefde te trouwen. Alle familie en vrienden zijn er. Dan verdwijnt de kersverse bruid. Televisieproducente Laurie Moran besluit de verdwijning te onderzoeken voor haar programma Verdacht. Zij en haar team besluiten de nacht te reconstrueren in aanwezigheid van Amanda’s vrienden en familie, in de hoop nieuw licht op de zaak te scheppen. Een jaloerse zus, een knappe bruidsjonker, een ontrouwe verloofde… Eén ding is zeker: wie de waarheid kent, houdt hem angstvallig geheim – tot de dood hen scheidt.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
04 juli 2017
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401604963 , 9789401607315


Door lezers

Thriller Club / Thrillers juli 2017
01 juli 2017 5 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €6,99 bijHebban recensie

    Rose Leighton Hebban Recensent

Tijd voor een troonopvolger

door Rose Leighton op 15-04-2016

De Koningin van de Spanning, zo beschrijft de sticker op het omslag auteur Mary Higgins Clark. Niet zonder reden: de 88-jarige Higgins Clark heeft al 42 titels op haar naam staan, en is een bekende sterauteur in thrillerland. Intussen heeft ze een beoogde troonopvolger aan de hand genomen, en schrijft ze samen met Alifair Burke. Toch is de stem van de Grande Dame goed te horen, en dat is niet...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic