De Wangs vs. de wereld

2

Lijsten 1
Charles Wang is kwaad op Amerika. Als immigrant en stronteigenwijze zakenman met een klein hartje heeft hij een zeer succesvol cosmetica-imperium opgebouwd. Maar door de crisis is hij opeens alles kwijt. Wat volgt is een hectische road trip met zijn zoon Andrew die graag stand-upcomedian wil worden, zijn jongste dochter Grace die geobsedeerd een styleblog bijhoudt en zijn tweede vrouw Barbra. Ze rijden van Bel Air naar upstate New York waar zijn oudste dochter Saina, de kunstwereld ontvluchte it-girl, woont.

Charles moet kiezen tussen de oude en de nieuwe wereld, tussen alles achterlaten en zijn droom om in China opnieuw te beginnen. Als hij daar het land van zijn voorouders terug kan claimen komt alles goed, denkt hij.

De Wangs vs. de wereld biedt een verfrissende, grappige en doortastende blik op liefde, identiteit en de Amerikaanse droom.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
480
Laatste editie
18 april 2017
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056725624 , 9789044975208 , 9789056725624
Bestel dit boek vanaf  €21,99 bij

bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders


Streaming lezen of luisteren (met een abonnement)

Advertentie
ereader

Lezersrecensies (1)

Vergeet 'Little Miss Shunshine' en ga gewoon lezen

door: deleestrein 1 like
'Als je nooit iets hebt, kun je nooit iets kwijtraken'' Charles Wang is kwaad op Amerika. Als immigrant en eigenwijze zakenman met een klein hartje heeft hij een zeer succesvol cosmetica-imperium opgebouwd. Door de economische crises raakt hij echter alles kwijt. Vanaf nu is het de Wangs tegen de...