De zilveren Lepel Kookschool Dolci

1

Artikelen 1

De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken
De Zilveren Lepel Kookschool Dolci bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse taarten, cakes en koekjes. Je vindt in dit boek recepten voor de knapperigste cantuccini en amaretti, maar ook voor citroencupcakes, ricottataart en aardbeientaart met zabaglione. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.

De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

‘Geen Italiaanse keuken zonder Il cucchiaio d’argento dus. Ook niet in Nederland.’
Smaak van Italië over De Zilveren Lepel

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
14 september 2015
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000347803


Artikelen over De zilveren Lepel Kookschool Dolci

Met nieuwe inspiratie de keuken in
02 november 2015 3 likes
  Meer artikelen

Hebban recensie

Echt Italiaans bakken!

door Maaike Ebbinge op 29-12-2015

Drie op een rij. Je ziet ze momenteel in elke boekwinkel liggen. Groen-wit- rood: de Italiaanse vlag of de kerstkleuren? Slim om in dit jaargetijde een leuke serie kookboekjes uit te geven met de juiste (kleine) prijs om makkelijk cadeau te doen.
De uitgever van De zilveren Lepel (hét Italiaanse kookboek) heeft een mooie serie uitgegeven: PastaDolciPizza. Elk boekje bevat 75 recepten, die...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic