Advertentie
Deadline

Deadline

14
Gelezen 15 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning   Topics 0
Suzy Zomer, jongste verslaggever bij een landelijke ochtendkrant, is vastbesloten de beste journalist van Nederland te worden. Ze zou daarbij veel kunnen leren van haar door de wol geverfde collega Lucas, maar hij is een cynische einzelgänger die niet zit te wachten op de mening van een groentje in het vak.

Als ze bij toeval op een onfrisse buitenlandse financiële constructie stuiten, worden ze gedwongen samen te werken. Suzy, die Lucas tegen haar zin steeds aantrekkelijker gaat vinden, komt er al gauw achter dat zijn motivatie om de zaak te onderzoeken niet puur journalistiek is...

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
01 juni 2010
ISBN
9789089900074 , 9789022557877
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Literaire thriller?

door Jensy Franco Barate op 18-09-2009

In Deadline volgen we Suzy Zomer, een jonge verslaggeefster bij een landelijke ochtendkrant. Suzy heeft hoge ambities en wil het ver schoppen binnen de journalistieke wereld. Wanneer ze moet samenwerken met binnenlandcollega Lucas, een oudere norse en afzijdige man, ziet zij dit als een mooie kans om via hem de fijne knijpjes van het vak te leren.
Lucas werkt aan een artikel over de bouw van...

Lezersrecensies (2)

Spanning ontbreekt

door: Nina Hobbysite 1 like
Dit boek heeft een makkelijke schrijftaal, waardoor het lekker vlot weg leest. Het is echt een tussendoortje. De spanning ontbreekt bijna compleet en het is allemaal erg voorspelbaar. Een literaire thriller zou ik dit niet willen noemen.

Complotten en romantiek

door: Veronique Janssen 1 like
'Deadline ' gaat over Suzy Zomer. Zij is de jongste verslaggever bij een landelijke (grote) ochtendkrant. Haar ambities zijn torenhoog en ze wilt het ver schoppen in de journalistiek. Ze werkt samen met Lucas, een grote naam in de journalistieke wereld, aan een artikel dat gaat over de bouw van een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook