Deverry 1 - Zilverdolk

46

Lijsten 1 Spots 3

Met haar romans over Deverry en het Westland verwierf Katharine Kerr wereldwijd een miljoenen-publiek - een welverdiend succes. De verhalen zijn onvergetelijk mooi, vol moedige avonturen. tijdloze liefde. benauwende strijd en zuivere magie. Via haar hoofdpersonen - onder wie de innemende Jill, de magiër Nevyn en de woesteling Rhodry Maelwaedd - brengt Kerr een wereld tot leven waar liefde, eer en avontuur de grenzen van tijd en ruimte overschrijden. Deverry EERSTE BOEK - Zilverdolk Het begint allemaal in een grijs verleden, als twee onschuldige geliefden de dood vinden door toedoen van een zelfzuchtige edelman. De onge-lukkige erkent zijn schuld en bezweert niet te zullen rusten totdat zijn gruwelijke misstap is rechtgezet. Zodoende legde hij de grondslag voor het levenspad, de lotsbestemming van Jill en allen die haar lief zijn. Haar vader - de huurling Cullyn - Rhodry Maelwaedd en de machtige kruidenmagiër Nevyn. In Zilverdolk zet Jill, met raad en daad terzijde gestaan door het geheimzinnige Natuurvolk, haar eerste schreden op de weg die zij moet gaan, die van een eeuwenoude voorbeschikking. 'Een toonaangevend boek in een gezaghebbend oeuvre!'- Locus

Verschenen in
Genre
Fantasy
Vertaald door
Ytje Holwerda
Laatste editie
03 april 2007
Uitgeverij
Luitingh
ISBN
9789024526819 , 9789024544493 , 9789024514960


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Scifi/Fantasy en de challenge 3: Titels met kleuren
02 februari 2018 17 reacties
Scifi & Fantasy Club / St. Patricksday
17 maart 2017 13 reacties
Scifi & Fantasy Club / Fantastische geliefden
14 februari 2017 31 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Terecht aangeraden door de Hebban Boekentippers

door: An Janssens 1 like
Dit boek was mijn persoonlijke leestip van de experts van Hebban Boekentipper. Ik heb het met veel plezier gelezen, maar had er iets meer van verwacht, misschien te veel. Ik zal de vervolgdelen zeker nog lezen, maar ik zit niet op het puntje van mijn stoel te wachten om eraan te kunnen beginnen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic