Door het vuur

36

Artikelen 1

Heleen Vermeer keert terug naar haar geboortestad Kampen als de ouders van haar jeugdvriendin Francine bij een verkeersongeluk om het leven komen. Bij toeval ontdekt ze dat het echtpaar grote schulden had en lid was van een extremistische geloofsgemeenschap. Heleen begint te vermoeden dat het geen ongeluk was en schakelt de politie in.

Ze raakt nauw betrokken bij het onderzoek en reist naar de Ardennen, waar Francine in retraite is gegaan, om haar vriendin ervan te overtuigen dat ook zij moet vrezen voor haar leven. Maar brengt Heleen daarmee zichzelf en haar dochtertje niet in gevaar?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
10 februari 2012
Uitgeverij
Q
ISBN
9789021437484 , 9789021441337 , 9789036426817 , 9789021441771


Artikelen over Door het vuur

Dossier Vrouwen voor vrouwen
22 december 2009 1 like
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Meer chicklit dan thriller

door Manon Hendriks op 21-11-2009

AD-redacteur Ellen den Hollander is niet de eerste en zal ook zeker niet de laatste journalist zijn die probeert door te breken als schrijver. Maar of het haar gaat lukken met haar debuut Door het vuur…?
Het verhaal begint als de 35-jarige Heleen Vermeer terugkeert naar geboortestad, het streng gelovige Kampen. De ouders van haar jeugdvriendin Francine zijn verongelukt, en ondanks de...

Lezersrecensies (4)

Zeker geen thriller

1 like
Het is een lekker debuut van Ellen den Hollander. Het boek leest snel en de hoofdpersoon Heleen is een spontane meid. Wel was ik benieuwd naar het einde van het verhaal. Maar een thriller, nee vind ik van niet.

Recensie Door het vuur

door: Mieke Piersma 1 like
Ik vond het ook een ongeloofwaardig verhaal, wat toch wel erg jammer is. Het boek leest wel vlot weg en al met al geen onaardig debuut van deze schrijfster. Een spannende thriller? Nee, dat zeker niet !

Recensie Door het vuur

door: Saskia Nobels 1 like
Ik vond dit boek heerlijk weglezen. Heleen (de hoofdpersoon) vond ik sympathiek neergezet door Ellen. Wel vond ik het verhaal wat ongeloofwaardig, Heleen had haar vriendin zolang niet gezien en dan word zij gelijk gevraagd om met de administratie van haar ouders te helpen??? Ook werd er weleens...

Recensie Door het vuur

door: A.C. 1 like
Ik vond het een goed debuut en best wel spannend, soms een beetje voorspelbaar. Absoluut niet eng. Leuke bijkomstigheid, het boek speelt zich voor een deel af in Kampen en de Flevopolder, waar ik woon, komt er ook in voor.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic