Downton Abbey

1

Met Downton Abbey - De hoogtepunten beleeft de lezer de iconische momenten uit de schitterende televisieserie Downton Abbey opnieuw. Zo zien we Matthew en Isobel Crawley voor de eerste keer arriveren, de dood van Kemal Pamuk, de eerste broek van Lady Sybil, de tragische miskraam van Cora, de samenzweringen van Thomas en O'Brien, en het aanzoek van Carson aan Mrs. Hughes. De schrijfster Jessica Fellowes neemt je mee door het landgoed, van de dienstbodekamers tot de Grote Hal, van de slaapkamers tot de laarzenkamers. Het boek Downton Abbey bevat ook diepte-interviews met de hoofdrolspelers, gaat in op het veranderende modebeeld en is rijk geïllustreerd met foto's van de locaties, spelers, filmset en meer. Een must have voor de liefhebber, geschreven door de nicht van de regisseur, dus met veel inside-informatie.

Verschenen in
Vertaald door
Marthe Philipse , Wilma Paalman
Laatste editie
26 november 2015
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
ISBN
9789021560670

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 27,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 27,50
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Plezierig afkicken

door: Karine Tamvijg 1 like
Na zes seizoenen DA bekeken te hebben, was het echt nagenieten met dit prachtige boek. Je laveert op soepele wijze door de afgelopen zes seizoenen. Aan de hand van de verschillende kamers van Downton Abbey worden scenes die zich daar afspeelden beschreven, maar ook wordt er een link gelegd naar het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic