Dubbelspel

Dubbelspel

53
Gelezen 64 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 40 Favoriet 4 Recensies 4
Thrillers & Spanning   Topics 0

De jonge sommelier Thomas Vandamme wordt badend in het bloed aangetroffen op de stoep voor een appartementsgebouw in Gent. Hij is naakt en zijn penis is weggesneden. Alles wijst erop dat hij van de tweede verdieping is gevallen. Wat is de rol van Heleen Steyaert, culinair journaliste en bewoonster van de bewuste flat, die zich niets herinnert, terwijl haar genetisch materiaal overal op het slachtoffer terug te vinden is? Bovendien komt aan het licht dat ze een koppel waren aan de universiteit voor gastronomie in Piemonte.
Onderzoeksrechter Maud Gelderman en haar rechercheurs Max Dobbelaere en Gijs De Baets zitten met de handen in het haar. Wat heeft zich afgespeeld tussen Heleen en Thomas? Of was het tussen Thomas en Lizzie, zijn mysterieuze seksvriendin? Het onderzoek leidt Dobbelaere en De Baets naar Italië, waar ze in contact komen met Abruzzo ? een steenrijke wijnboer, maar ook een maffioso en manipulator van formaat.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Maud Gelderman (1)
Uitgeverij
Manteau thriller
Laatste editie
28 juli 2010
ISBN
9789022325247 , 9789460411342
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:
Advertentie

Hebban recensie

Dubbel gevoel

door Eric Diepvens op 25-07-2010

Belinda Aebi werd bijna tweeënvijftig jaar geleden geboren uit een Belgische moeder en een Zwitserse vader, die samen het horlogemerk Rodania op de wereldkaart hebben gezet. Twee jaar geleden schreef Aebi onder de titel Swiss made, de biografie van haar vader Manfred Aebi. Nu, in 2010, zet ze met Dubbelspel haar eerste stappen als misdaadauteur.
Het verhaal begint als de politie arriveert bij...

Lezersrecensies (3)

Leuk, eenvoudig en toch net iets meer dan dat.

door: Katrien Baert 1 like
Belinda Aebi is geboren uit een Belgische moeder en een Zwitserse vader. Haar eerste werk "Swiss Made" was een biografie van haar vader Manfred Aebi. Na dit boek had ze de schrijfmicrobe volledig te pakken. Met Dubbelspel schreef ze haar debuut als misdaadauteur. De jonge sommelier Thomas...

Meer erotisch dan thriller

door: Cedmax 1 like
Thomas Vandamme wordt badend in het bloed aangetroffen op de stoep van een appartementsgebouw in Gent, hij wordt gevonden door de apotheker van datzelfde gebouw. Thomas is naakt en zijn penis is er afgesneden. Alles wijst erop dat hij van de tweede verdieping is gevallen. Het is de flat van Heleen...

door: Peter Roosen 1 like

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook