Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Dubbelspel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 20 3 39 2 20 1 5
VN:

Dubbelspel

95

Gelezen 116 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 54 Favoriet 4 Recensies 4
Thrillers & Spanning   Topics 0

De jonge sommelier Thomas Vandamme wordt badend in het bloed aangetroffen op de stoep voor een appartementsgebouw in Gent. Hij is naakt en zijn penis is weggesneden. Alles wijst erop dat hij van de tweede verdieping is gevallen. Wat is de rol van Heleen Steyaert, culinair journaliste en bewoonster van de bewuste flat, die zich niets herinnert, terwijl haar genetisch materiaal overal op het slachtoffer terug te vinden is? Bovendien komt aan het licht dat ze een koppel waren aan de universiteit voor gastronomie in Piemonte.
Onderzoeksrechter Maud Gelderman en haar rechercheurs Max Dobbelaere en Gijs De Baets zitten met de handen in het haar. Wat heeft zich afgespeeld tussen Heleen en Thomas? Of was het tussen Thomas en Lizzie, zijn mysterieuze seksvriendin? Het onderzoek leidt Dobbelaere en De Baets naar Italië, waar ze in contact komen met Abruzzo ? een steenrijke wijnboer, maar ook een maffioso en manipulator van formaat.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Maud Gelderman (1)
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
27 mei 2010
Laatste editie
01 juli 2010
ISBN
9789022325247 , 9789460411342
Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Dubbel gevoel

door: Eric Diepvens 1 like
Belinda Aebi werd bijna tweeƫnvijftig jaar geleden geboren uit een Belgische moeder en een Zwitserse vader, die samen het horlogemerk Rodania op de wereldkaart hebben gezet. Twee jaar geleden schreef Aebi onder de titel Swiss made, de biografie van haar vader Manfred Aebi. Nu, in 2010, zet ze met ...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dubbelspel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken