Durf te schrijven

Durf te schrijven

10
Rank 1334 Gelezen 10 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 2
Spots 1   Topics 0

Hét boek vol tips & tricks van de bekendste kinderboekenschrijfster van Nederland!

'Carry, ik wil schrijver worden, kun jij me helpen?'
Deze vraag wordt ontzettend vaak aan Carry gesteld. Nu komt ze met het antwoord: in Durf te schrijven! deelt ze al haar schijfgeheimen met jou. Hoe je inspiratie krijgt en jezelf ertoe zet om nu écht de pen op te pakken. Hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal een pakkend begin heeft en dat je personages gaan leven. Hoe je het plot van jouw boek zo spannend, ontroerend of interessant maakt, dat niemand meer kan stoppen met lezen.
Met aansprekende opdrachten en grappige anekdotes over haar eigen schrijfervaringen loodst Carry je door het schrijfproces heen. In een toegankelijke stijl laat ze je zien dat er niets zo heerlijk is als schrijven. Aan de slag, durf te schrijven!

Aantal pagina’s
176
Laatste editie
01 maart 2019
ISBN
9789048847020
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    ElskeLeest Hebban Recensent

Mooie vormgeving, maar weinig vernieuwende inhoud

door ElskeLeest op 22-03-2019

Carry Slee (1949) is misschien wel Nederlands bekendste auteur van jeugdboeken. Titels als Afblijven en Spijt zijn van haar hand. Tevens schreef ze enkele romans. Uitgaande van dit oeuvre, is het dan ook niet vreemd dat mensen haar vroegen: ‘Carry, ik wil graag schrijver worden, kun jij me helpen?’. Deze vraag staat daarom centraal in haar boek Durf te schrijven!.  

In het boek gaat Slee in op...


Lezersrecensies (1)

Goed om je over de streep te trekken om het te proberen, niet voldoende als handleiding

door: Prozaly 1 like
Disclaimer: het is echt voor iemand die nog nooit de poging ondernomen heeft om een boek te beginnen schrijven. Als iemand die hier nu ondertussen toch al een paar jaar mee bezig is, schoot het tekort. Op veel vlakken. Slee geeft overal de basis, maar is zelf eigenlijk amper een planner wat een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook