Een Frozen hart

28

Lijsten 2 Spots 2

Anna heeft het grootste deel van haar jeugd afgezonderd van de wereld in stilte doorgebracht. Haar ouders zijn omgekomen bij een ongeluk en haar zus Elsa - de enige persoon die haar een greintje liefde had kunnen - tonen is koud en afstandelijk. Wanneer de knappe prins Hans naar de stad komt voor de kroning van Elsa valt Anna meteen als een blok voor hem. Maar Hans heeft weinig goeds in de zin. Wanneer het oppervlakkige laagje van vriendelijkheid wegsmelt, vindt Anna eindelijk de liefde waar ze altijd bij haar zus naar op zoek was geweest.

Een Frozen Hart vertelt vanuit vanuit wisselend perspectief het verhaal van Anna en Hans. Duik dieper in het hoofd van de twee bekende hoofdrolspelers, krijg nieuwe inzichten bij deze moderne klassieker en je zal de film weer bekijken met andere ogen!

Verschenen in
Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
03 februari 2016
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000347964 , 9789000347971


Door lezers

Young Adult Club / HYACelebrateReading To Be Read
11 november 2018 4 reacties
LeTtErVrEtErS / Afvinklijst VII
19 januari 2018 7 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Vlak en oppervlakkig

door: Paul van Leeuwenkamp 1 like
Als er een prijs zou zijn voor de vertaling van titels, verdient deze uitgave de prijs voor de slechtste, meest belachelijk vertaling. Een titel van drie Engelse woorden en de vertaler was slechts bij machte om twee van de drie woorden te vertalen. Ik weet dat we in Nederland bezig zijn met een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic