Advertentie
Een hete dood

Een hete dood

23
Gelezen 32 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 29 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 1 Top25's 1   Topics 0
"...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een oplossing zijn. Dit was te onzinnig voor woorden. Koortsachtig probeerde hij na te denken, maar zijn gedachten waren verward. Zijn tong en mond voelden droog aan en zijn keel was opgezwollen. Hij moest water hebben. Dit was niet langer goed voor zijn gezondheid. Die verzengende hitte.
De warmte waarvan hij normaal zo genoot, leek nu te zijn veranderd in een bloeddorstige vijand. Hij moest vluchten uit deze nachtmerrie...."

Als de eigenzinnige privédetective Marit Johansen van het gelijknamige detectivebureau Bureau MaRiT en haar minnaar en collega Jack Stevens een romantisch weekend in Hotel New York doorbrengen, wordt de rust wreed verstoord door een mysterieuze vrouw met dubieuze bedoelingen. Ondanks het koele jaargetijde houdt een hete dood in een vakantiepark in Zeeland de gemoederen flink bezig. Dat er heel wat meer aan de hand is wordt Marit al snel duidelijk als ze van een bevriend rechercheur een aanbod krijgt dat ze niet kan weigeren.
Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Laatste editie
02 oktober 2017
ISBN
9789048315796 , 9789048315765 , 9789048316304
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Thriller Café / Thrillers oktober 2017
01 oktober 2017 46 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Deel 4

door: nicolet1968 1 like ebook
Deel 4 al weer van deze serie over detectivebureau Marit op het Noordereiland in Rotterdam. En weer een boek met dezelfde opbouw en dezelfde hoofdpersonen. Naast haar werk als detective assisteert Marit haar collega detective Jack en wordt eveneens regelmatig haar expertise ingeroepen door haar ex...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook