Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Een huis in Frankrijk
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 56 4 120 3 118 2 24 1 7

Een huis in Frankrijk

325

Gelezen 377 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 136 Favoriet 9 Recensies 39
Feelgood Artikelen 6 Lijsten 1 Spots 9   Topics 0

Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid - en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen... en is zwanger van een derde kindje.

Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren.

De feelgoodroman Een huis in Frankrijk van Eva de Wit zal liefhebbers van Santa Montefiore en Maeve Binchy niet onberoerd laten. De auteur heeft het talent om vier totaal verschillende karakters geloofwaardig uit te werken en de lezer voor alle vier in te nemen.

+


Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
01 januari 1970
Laatste editie
21 mei 2019
ISBN
9789401904384 , 9789401904391 , 9789401910910
Boekinformatie wijzigen


Recensies (39)

Keuze van de redactie

Voor een paar uurtjes zonnig leesplezier

door: Julia Berendse 1 like

In Een huis in Frankrijk  komen vier studievriendinnen na lange tijd weer samen in een prachtig landhuis in Zuid-Frankrijk. Melanie, wier ex-vriend Jean het landhuis toebehoort, nodigt haar drie oude vriendinnen uit een weekje naar Frankrijk te komen, maar zwijgt over haar eenzame problemen. Jean...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een huis in Frankrijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.