Een leven lang geleden

Een leven lang geleden

5
Rank 4839 Gelezen 5 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 11 Favoriet 2 Recensies 3
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

Een leven lang geleden is het aangrijpende levensverhaal van Getty Kaspers, die beroemd werd toen zij in 1975 het Eurovisie Songfestival won. Een leven lang geleden is geschreven door Dave Boomkens, auteur van de biografie Liesbeth List – De dochter van de vuurtorenwachter.
In 1975 wint Getty Kaspers met Teach-In het Eurovisie Songfestival. Maar haar leven was niet altijd een sprookje. Vlak na haar geboorte werd ze afgestaan door haar biologische moeder, die haar na zestien jaar weer terugeist. En ook na de hit "Dinge-dong' verloopt haar leven vol ups en downs.
Getty Kaspers vertelt over hoe ze terechtkomt in Portugal, waar ze de liefde vindt. Het huwelijk is echter slecht en wanneer ze terugkeert naar haar geboorteland, Oostenrijk, overlijdt haar man aan ALS. Ze vertelt over Cor, de vrachtwagenchauffeur die haar leven weer op de rit krijgt. En natuurlijk over dat ene sprookje dat elk jaar weer grootser terugkomt: het songfestival.

Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
03 april 2019
ISBN
9789024584536 , 9789024585120
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Getty Kaspers

door: peyton1 1 like
Een mooi aangrijpend geschreven boek, over de zangeres van de succes formatie Teach In! We krijgen een inkijkje in het roerige leven van onze laatste winnares van het Eurovisiesongfestival met meer downs dan ups! Dit alles wordt zeer mooi beschreven in dit boek!

Mooi en Eerlijk boek

door: Pjer 1 like
Een mooi en eerlijk boek over het leven van Getty Kaspers. Ze neemt je mee naar haar jeugd in Oostenrijk en Twente, het begin van haar zangcarrière, het deelnemen aan het Eurovisie Songfestival en haar leven erna. Een eerlijke beschrijving van de ups en downs zoals een Portugese liefde waardoor...

Biografie "Een leven lang geleden" van Getty Kaspers zeer indrukwekkend!

door: Eurorob69 1 like
Ik ben al sinds de jaren 80 een groot songfestivalfan. Al 15 jaar produceer ik een songfestivalspecial en sinds 2017 ken ik Getty Kaspers persoonlijk. Met veel belangstellling heb ik uitgekeken naar haar biografie “Een leven lang geleden”. Het is een indrukwekkend boek geworden. Het gaat over...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook