Fout!

Fout

11
Gelezen 15 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 4   Topics 0
Mieke Donker wordt omringd door foute mannen. Het begint al met haar vader, die lid is van de NSB en haar verbiedt te spelen met schoolvriendje Henri Buitendijk, wiens familie in het verzet zit. Maar ook Henri zelf is geen lieverdje. Ze ontmoet hem jaren later weer en de twee worden verliefd, maar hun relatie is geen lang leven beschoren. Mieke vindt het geluk pas echt als ze trouwt met Ab en een dochter krijgt, Camille. Ook die weet het echter voor elkaar te krijgen om een foute man op te duikelen: de vader van Camilles twee kinderen bedriegt haar. Net zoals haar vader Ab een buitenechtelijke verhouding blijkt te hebben gehad terwijl hij getrouwd was met Mieke Het lijkt wel alsof moeder en dochter magneten zijn voor foute mannen. Zullen ze ooit nog een man kunnen vertrouwen?

Gerda van Wageningen staat bekend om haar kennis van en interesse in de geschiedenis. Haar moderne romans, waaronder Het portret en Zilver, hebben een historisch tintje. Ook in Fout! is dit weer het geval.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Kok Omniboek
Laatste editie
20 november 2012
ISBN
9789059779198 , 9789059779204
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,00 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Club / Luisterbuddy: 40 jaar Gerda van Wageningen. Fout!
21 mei 2019 7 reacties
Er was eens... / Marieke’s leesweken 19 en 20
20 mei 2019 26 reacties
Feelgood Club / Boeken in oorlogstijd
04 mei 2019 15 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Roman zonder diepgang

door: Mieke Piersma 1 like
Opzich heb ik wel genoten van het verhaal, maar ik miste wat meer diepgang. Dit is echt zo'n boek die je in no time uitleest en die je ook weer heel snel vergeten bent. Vlot geschreven zoals alle boeken van deze schrijfster. Maar de 'familieromans' zijn mij toch wel een beetje te luchtig...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook