Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten

15

Artikelen 1 Lijsten 1

Een heerlijk boek voor alle fans van de honderdjarige man en Hendrik Groen. In Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten gaat onze krasse tachtiger naar LA!

Frank is 82, en blijkbaar is hij dus oud. Dat vindt hij zelf nog wel meevallen. Oké, alles piept en kraakt, hij slaapt maar een paar uur per nacht, en het duurt even voor hij 's morgens op gang komt. Maar hij voelt zich verder gewoon zichzelf.

Dus als hij een telefoontje krijgt van zijn dochter Beth in Amerika met het nieuws dat het allemaal niet zo goed gaat daar, wil hij alles laten vallen en naar haar toe reizen. En zo stapt Frank voor het eerst van zijn leven in een vliegtuig, op weg naar Los Angeles...

Na het succesvolle debuut Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar is dit opnieuw een grappig en ontroerend boek over de antiheld Frank Derrick!

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
12 juli 2016
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026139253 , 9789026139260


Artikelen over Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten

Feel je good deze zomer!
15 juni 2016 2 likes
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijHebban recensie

    Marloes Hebban Recensent

Aantrekkelijk en emotioneel familieverhaal

door Marloes op 14-08-2016

Na het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar blijkt de inmiddels 82-jarige Frank Derrick nog niet klaar te zijn met zijn leven. Auteur J.B. Morrison geeft het leven van de bejaarde een vervolg in Frank Derricks vakantie om nooit te vergeten. Waar het eerste boek van Morrison het allemaal nét niet was, is dit boek het overduidelijk allemaal nét wel. Morrison verlaat het overbekende...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic