Advertentie

Gangsterland

41

Gelezen 44 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 30 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 4 Lijsten 1 Spots 4   Topics 0

Sal Cupertine is een legendarische huurmoordenaar van de maffia in Chicago. Bij een klus die fout loopt vermoordt hij drie FBI-agenten. Hij moet snel van het toneel verdwijnen en heeft niet eens tijd om zijn gezin in te lichten, want er is maar een manier om te overleven: een geheel nieuwe identiteit op een andere plek. De maffia smokkelt Sal naar Las Vegas. Hij ondergaat plastische chirurgie en zijn nieuwe identiteit wordt die van rabbijn David Cohen. Hij groeit in zijn nieuwe rol en citeert uit de Thora, al slipt er wel eens een tekst van Bruce Springsteen tussendoor. Maar ook in Las Vegas heeft de maffia plannen met hem. Intussen zit een FBI-agent vol wraakgevoelens hem op de hielen. Sal zoekt zelf naar een manier om terug te keren naar zijn gezin in Chicago.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Q
Eerste editie
05 januari 2016
Laatste editie
05 januari 2016
ISBN
9789021400501 , 9789021400518 , 9789021405407


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie

De spanning lijkt vergeten...

door: Cees van Rhienen 4 reacties

Verhalen over de georganiseerde misdaad spreken altijd tot de verbeelding. De combinatie van een ‘maffia-verhaal’ met het Joodse geloof als achtergrond is wat minder vanzelfsprekend. Toch durft de Amerikaanse auteur Tod Goldberg, die zelf in een Joods gezin is opgegroeid, deze combinatie wel aan....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gangsterland

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken