Geheim akkoord

6

Spots 7 Topics 1
Na ruim tien jaar komt Aisling terug in het leven van haar oude buurjongen en beste vriend Thomas. Als kind zaten ze allebei vol met muzikale ambities, maar tijdens haar afwezigheid is deze ambitie veranderd in een angst.

Vanaf de zijlijn geniet ze van het startende succes van Thomas en zijn band en het voelt alsof ze nooit gescheiden zijn geweest van elkaar. Beiden komen in sneltreinvaart opnieuw in aanraking met de muzikale pieken en genieten volop.

Totdat Aisling verliefd wordt op Thomas' aartsvijand en daarmee zorgvuldig bewaarde geheimen aan het wankelen brengt. Kiezen ze voor vriendschap of overwint de liefde?

Over de auteur
Marieke Simons is in het dagelijks leven assistent contractmanager en woont in de omgeving van Utrecht. Als ze 's avonds haar laptop open klapt, start haar passie voor schrijven en neemt ze iedereen mee in haar andere passie: een wereld vol muziek.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
26 april 2018
Uitgeverij
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221995 , 9789492939104


Door lezers

Er was eens... / Creatief met Categorieën week 25 en 26
03 juli 2018 19 reacties
Er was eens... / Boekenbloggersklus: Geheim Akkoord - Marieke Simons
29 juni 2018 12 reacties
Futuro Uitgevers / Plakactie met 'Geheim akkoord'
22 mei 2018
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Het leven van een boyband

door: Marieke Scheers 2 likes
In Geheim akkoord komt Aislingh terug naar Nederland, na een aantal jaren in Ierland te hebben gewoond met haar moeder. Nu haar moeder is overleden trekt ze in bij haar jeugdvriend Thomas en zijn huisgenoot en vriend Joshua. Die jongens vormen samen met Max en Alexander de band Different beat. Dan...

Goed in elkaar en heerlijk romantisch!

door: Veronique Janssen 2 likes
Ik ben heel enthousiast over “Geheim akkoord.” In het begin leek het een simpel verhaal te zijn en leek het op andere romantische feelgoodverhalen. Door een hele goede, onverwachte plottwist komt er meer diepgang in het verhaal en wordt er afgerekend met het ogenschijnlijke ‘simpele’...

Geheim akkoord: heerlijke YA!

door: Hanneke Tinor-Centi 2 likes
De hoofdpersoon in ‘Geheim akkoord’ is weggelegd voor Aisling. Na ruim tien jaar komt Aisling terug in het leven van haar oude buurjongen en beste vriend Thomas. Als kind zaten ze allebei vol met muzikale ambities, maar tijdens haar afwezigheid is deze ambitie veranderd in een angst. “Ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic