Advertentie

Het offer- Grip

6

Gelezen 8 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 3
Non-fictie Top25's 1   Topics 0

Het Offer
Net als haar voorouders, laat Anne, de moeder van Nora uit 'Grip' alles achter wat haar lief is. Zij verlaat haar kinderen in Frankrijk en na dit moeilijke besluit begint zij een nieuw bestaan. Terug in Nederland zoekt ze naar de oorzaak van haar angsten en depressies. Gaandeweg ontwart ze de rode draad en hervindt ze haar emotionele stabiliteit. Is Anne in staat om de band met haar kinderen te herstellen?
'Het Offer' is een waargebeurd en hoopgevend familiedrama waaruit blijkt dat liefde trauma overwint. Het is één kant van het verhaal van deze tweeluik, gezien vanuit het oogpunt van de moeder.
Haike Germann (1962)
moeder van Eva Schenk
"Ik had twee grote dromen in mijn leven: therapeut worden en een boek schrijven. Ze zijn beide in vervulling gegaan. Voor de eerste bracht ik offers en met de tweede ontstonden openheid, begrip en liefde."
www.emotievetherapie.nu
Grip
Zoals zoveel kinderen in de familielijn wordt Nora, de dochter van Anne uit 'Het Offer', door haar moeder achtergelaten. Ze is moedig, vastberaden en laat zich niet snel kennen. Maar wat gebeurt er als het haar teveel wordt en zij in de problemen komt met zichzelf?
Ook zij verlaat het land waar haar hart ligt en gaat op zoek naar hulp.
Is Nora degene die de cirkel in de familiegeschiedenis kan doorbreken?
Deze autobiografische roman bschrijft één kant van deze tweeluik, gezien vanuit het oogpunt van de dochter. Met openheid neemt Nora je mee in een wereld van innerlijke kracht en psychische kwetsbaarheid.
Eva Schenk (1993)
dochter van Haike Germann
"Ik hield mezelf altijd geheim. Het schrijven van 'Grip' heeft mij geholpen open te zijn over wat ik denk en voel. Hierdoor ben ik mezelf gaan begrijpen en gaf ik anderen de gelegenheid hetzelfde te doen."
www.moederdochter.com

+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
380
Uitgeverij
Paris Books
Eerste editie
15 maart 2019
Laatste editie
23 maart 2019
ISBN
9789492883452 , 9789492883728


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het offer- Grip

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.