Het verlangen

3

Lijsten 1

Het Verlangen is het boek bij de bioscoopfilm met in de hoofdrol Chantal Janzen en het literaire meesterwerk Het Verlangen.

Marc en Boudewijn Goudemondt zitten in de problemen. Hun uitgeverij heeft dringend een bestseller nodig om niet failliet te gaan. Tussen de ingestuurde manuscripten vinden ze Het verlangen, een literair meesterwerk. Het enige nadeel: de auteur, Herman, blijkt hevig te stotteren en is erg mediaschuw. Hoe goed het boek ook is, de broers weten dat ze met Herman niet aan hoeven te komen bij de media. Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte zich bij de uitgeverij meldt met een beroerd manuscript, zien Marc en Boudewijn mogelijkheden. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman. Maar kan Brigitte iedereen wel overtuigen dat ze literair schrijfster is? En wat als Herman ooit spijt krijgt van de deal?

Het verlangen is een film van Joram Lürsen naar een scenario van Frank Ketelaar.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Chicklit
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
07 maart 2017
Uitgeverij
Q
ISBN
9789021404684 , 9789021404691

Lees verder

Bestel dit boek vanaf  €15,00 bij

bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders


Streaming lezen of luisteren (met een abonnement)

Advertentie

Hebban recensie

    Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Hoe het verlangen je leven kan veranderen

door Kamila Straatsburg op 20-03-2017

Ons leven kenmerkt zich door verlangen. De een verlangt naar geld en roem, de ander naar familie en huiselijk geluk en iedereen zonder uitzondering naar liefde en erkenning. In regel verlangen wij het meest naar datgene wat wij in het dagelijks leven tekortkomen.

Zo ook Brigitte Hooijmakers, een oogverblindend mooi verkoopstertje in een chique schoenenzaak. Brigitte is rijkelijk bedeeld wat...