Advertentie
Hotel Golden Morticum

Hotel Golden Morticum

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Op een ochtend vindt Nico Hendricks een afscheidsbriefje van zijn vrouw. Ze is vertrokken naar Golden Morticum, een hotel waar mensen in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven. In een ultieme poging zijn vrouw van suïcide te weerhouden, reist hij haar onder een valse identiteit achterna.

In het hotel verloopt zijn plan totaal niet zoals hij het zich had voorgesteld. Hij kan haar nergens vinden. Tijdens nachtelijke verkenningstochten en inbraken zet Hendricks alles op het spel om zijn doel te bereiken. Tot overmaat van ramp wordt hij geconfronteerd met professor Dufre die hem onderwerpt aan een gevaarlijke experimentele therapie.

Geleidelijk wordt hem duidelijk dat zijn reddingspoging ontaardt in een gevecht voor zijn eigen leven.

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Laatste editie
24 juni 2011
ISBN
9789089543103
+

Boekinformatie wijzigen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Een psychologisch sterk beladen verhaal

door Cees van Rhienen op 28-07-2011

Na Nederlands Pompeï en Octagon heeft de uit Zeeland afkomstige schrijver Richard Verbrugge zopas zijn derde thriller afgeleverd: Hotel Golden Morticum. En zoals de twee vorige boeken al aantoonden, is alles wat Verbrugge schrijft anders dan je verwacht of het meest voor de hand ligt. Daar doet Hotel Golden Morticum beslist niet voor onder.

Nico Hendricks, getrouwd met Daphne van der Valk, is...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook